Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Disclamer

EIGENDOMSRECHT - PRAKTIJK SAWADI  - KRUIBEKE

STIMULEER ELKE DAG JE CREATIVITEIT...


EIGENDOMSRECHT PRAKTIJK SAWADI - DISCLAIMER - COPYRIGHT:


Bazelstraat 272 te 9150 Kruibeke

Ondernemingsnummer: BE 0769 147 444

  • We vinden het een eer als collega's inspiratie komen halen op onze website😉, maar vragen hun om hiermee creatief aan de slag te gaan volgens een eigen bedachte lay-out, hun eigen methoden en zijnskenmerken daar de teksten op deze website geen "algemene inhoud" bevatten, maar zijn wel een persoonlijke weergave van onze eigen levenservaringen, onze onderbouwde vakkennis, behandelmethoden, werkwijzen en wie ik/wij zijn! 


AUTEURS- EN MERKENRECHT:


  • De volledige inhoud van de website www.energetische-en-helende-massages.be met name: alle teksten, inhoud en foto’s zijn eigendom van Annie Haentjens, tenzij anders vermeld. Dezen zijn tevens beschermd tegen Copyright!
  • Alle foto's gebruikt op deze website vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van Unsplash - Shutterstock . www.energetische-en-helende-masages.be - Annie Haentjens heeft hiervoor de toestemming verkregen.
  • Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Annie Haentjens informatie of beeldmateriaal van deze website te kopiëren, te downloaden, te verspreiden en of openbaar te maken


HANDELSMERKENMEDEDELINGEN EN PROCEDURE VOOR HET VORDEREN INZAKE INBREUKPRIVACY- EN COOKIEBELEID - KLIK HIER

ALGEMENE VOORWAARDEN - KLIK HIER