Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Algemene voorwaarden

Energetische Praktijk Sawadi Kruibeke - Gebruiksovereenkomst


  • Overeenkomst tussen gebruiker en Annie Haentjens zijnde als zaakvoerder Praktijkhuis Sawadi. De Website: www.energetische-en-helende-masages.be, bestaat uit verschillende webpagina's die worden aangedreven door Annie Haentjens
  • De vernoemde website wordt je aangeboden onder de voorwaarde dat je deze accepteert zonder wijziging van de voorwaarden, bepalingen en mededelingen. Jouw gebruik van de website www.energetisch-en-helende-massages.be vormt je akkoord met al deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen.


VERANDERING VAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDENLINKS NAAR DERDEN


  • De website: www.energetische-en-helende-massage.be, kan links naar andere Websites bevatten. De Gelinkte Sites zijn niet onder de controle van Annie Haentjens en is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site, met inbegrip van de eventuele links die aanwezig zijn op die Gelinkte Site, dan wel wijzigingen of updates van een Gelinkte Site. Annie Haentjens is niet verantwoordelijk voor web casting of andere vormen van overdracht vanaf zulke Gelinkte Site. Annie Haentjens impliceert bij het opnemen van een link op geen enkele wijze de goedkeuring van de betreffende site.


GEEN ONRECHTMATIG OF VERBODEN GEBRUIK


  • Als voorwaarde aan het gebruik van de website: www.energetische-en-helende-massages.be, garandeer jij Annie Haentjens dat je de vermelde website niet zult gebruiken voor enig doel dat onwettig of verboden is. Je mag de website niet gebruiken op een manier waardoor er schade, storing, overbelasting of aantasting van website zou ontstaan. Alle inhoud en foto’s zijn eigendom van Annie Haentjens, tenzij anders vermeld. Deze zijn tevens beschermd tegen Copyright!


GEBRUIK COMMUNICATIEDIENSTENAANSPRAKELIJKHEID


Afwijzen van verantwoordelijkheid en beperking van aansprakelijkheid gebruik website:


  • Annie Haentjens, kan niet waarborgen dat de website ononderbroken of foutloos zal functioneren. Annie Haentjens geeft geen waarborgen m.b.t. de resultaten die zouden kunnen bekomen worden bij het gebruik van de website. Deze site wordt door Annie Haentjens ter beschikking gesteld op een "zoals het is" en "volgens beschikbaarheid" basis. Annie Haentjens legt geen verklaringen af of geeft geen enkele waarborg, duidelijk of impliciet, in verband met het functioneren van de site, de informatie, de inhoud, de materialen of de producten die in deze site worden voorgesteld. Annie Haentjens kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (druk)fouten die in haar aanbiedingen voorkomen. Annie Haentjens/ Praktijkhuis Sawadi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product.


  • Alle aanbiedingen die voorkomen op de website zijn vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt. In zoverre de wet dit toestaat, wijst Annie Haentjens elke waarborg af, duidelijk of impliciet, omvattend maar niet beperkt tot impliciete waarborgen van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. Annie Haentjens zal niet aansprakelijk gesteld worden voor om het even welke schade voortkomend uit het gebruik van zijn website, omvattend maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade.


AUTEURS- EN MERKENRECHT:HANDELSMERKENMEDEDELINGEN EN PROCEDURE VOOR HET VORDEREN INZAKE INBREUK


  • Zie: Auteursrecht: Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten. (BS 27.07.1994