Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Energetische Massage

ENERGETISCHE MASSAGE


- een helende massage

Energetische massage Antwerpen

Wat doen we?


Deze massage werkt bloeddruk verlagend en geeft jouw "humeur" een positieve boost. De helende werking en je door ons regelmatig laten masseren gaan je lichaam opnieuw gezonder maken.


Vanwege de goede bloedcirculatie die een massage teweeg brengt, gaan de afvalstoffen gemakkelijker en sneller het lichaam verlaten. Jouw immuunsysteem wordt hierdoor sterker en je lichaam gaat sneller herstellen van vermoeiende prestaties. 

Goede bloedcirculatie-hoge bloeddruk

Waarom?


Deze massage is vooral gericht op stramme spieren en helpt bij slapeloosheid, lage energie en vitaliteit. Bij een Burn-out werkt deze massage genezend. Mensen die aanleg hebben voor neerslachtigheid en depressie gaan door deze helende massage hun kans hierop verkleinen.


Onze energetische massage is niet alleen met de correcte grepen en knedingen, maar ook met goed ontwikkelde tastzintuigen in onze handen. Door onze technieken en gevoelsmatig sterk ontwikkelde intuïtie, kunnen we ons nog beter op je afstemmen. Door het aftasten van je acupunten die zijn gelegen op je meridianen komen wij er ook achter hoe groot jouw energievoorraad eigenlijk is.

Burn-out-slapeloosheid-Vitaliteit

We benadrukken dat onze energetische massage GEEN ontspannings- of wellnessmassage is!

Hiervoor verwijzen we je door naar onze collega's die een ontspanningsmassage in hun aanbod hebben.  

Lees hier het verschil tussen een ontspannings- en therapeutische massage.

"Het is wetenschappelijk bewezen, dat je regelmatig laten masseren, bijdraagt tot een beter immuunsysteem"

Praktisch

Praktiseren


+ 16 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.

Vaak vragen onze cliënten naar de mogelijkheid om een energetische massage voor mannen. Om praktische redenen bieden we voorlopig deze optie enkel aan de partners van ons vast cliënteel. 

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert! Bij een nieuwe cliënt doen we een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten

Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie gebruiken we Arnica olie(druivenpit).
 • voor de energetische massage vullen we de massageolie aan met een aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën volgens het dagdeel (ochtend - middag -avond) en volgens de behoeften van: Energie - Ontspanning - Pijnlijke spieren

Verloop massage

Begin


Aangeven gebruik van extra elleboogtechnieken, waarmee we dieper in de spieren gaan, of niet? Tijdens deze massage geven we continue energie vanuit onze handen en vingertoppen, en masseren afwisselend met de onderarmen zoals bij een Lomi Lomi massage.

Full-Body


Uitgebreide rug, schouder en nek massage. Armen en benen, met focus op acupunten en meridianen. Gelaatmassage met focus op accupunten en meridianen. Buikmassage met focus op de organen.

Hand- en Voetmassage met impulsen op algemene reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel. Indien je mede de Kwantum Energie Therapie hebt geboekt, gebeurt deze aansluitend aan je energetische massage.

Huiswaarts met een opgewekt en opgeladen gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Energetische opvolg-Massagetherapie: € 230

          3 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Energetische opvolg-Massagetherapie: € 340 

          5 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen: € 360 = € 72 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen € 680 = € 68 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Aanvullende lichaamsbehandeling met Kwantum Energie Therapie

Als aanvulling op onze energetische massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


 • Klachten aan het bewegingsapparaat.
 • Knieproblemen
 • Ontstekingen over het hele lichaam
 • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
 • Fysieke pijnklachten
 • Vermoeidheid
 • Hart en vaatziekten


Het is een eenvoudige therapie die in je lichaam krachtige veranderingen geeft. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en de levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


Bij Kwantum Energie is degene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie bij je fysieke pijn of ontsteking. Hierdoor ga jij als cliënt je eigen trillingsveld resoneren en afstellen, jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan. Hiermee ga je jouw zelf herstellend vermogen stimuleren en jezelf healen. 


Kwantum Energie Therapie verschilt van andere therapie-technieken om jouw lichaam te kunnen helpen om zich “uit te lijnen” naar de natuurlijke stand van je skelet. Botten en wervels de kans geven om hun oorspronkelijke, gewilde stand weer in te nemen.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische behandeling – dienstverlening, en is ook  niet bedoeld ter vervanging van je gebruikelijk, behandelend arts. Maar er is wel de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd – ondersteunend werken, met andere (reguliere) therapievormen bij je behandelend arts.

Begeleiding

Bij je 'gedachten en gevoelens'?


 • Wil je ook emotioneel gezond zijn?
 • Groeien naar een betere levenskwaliteit?
 • Beter leren omgaan met je stress, piekeren, burn-out of een depressie?
 • Werken aan je communicatievaardigheden en stimuleren van je creativiteit? 


Via onze unieke begeleidingswijzen leren we jou:

 • Jezelf (her)kennen
 • Ontdekken van patronen
 • Oefenen in positief omgaan met negatieve gevoelens
 • Eventueel doorverwijzen naar de meest effeciente hulpverlening

Ontdek onze andere helende massages

Iedere massage heeft een individueel en helend karakter.

Welke is nu voor jou het meeste van toepassing?