Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Chronische pijn massage

CHRONISCHE PIJN MASSAGE


-een zachte, helende massage

chronische pijn-lichaams klachten

Wat doen we?


Heb jij last van chronische pijn in spieren en bindweefsel? Onze chronische pijn massage is een zachte massage waarbij we de acupunten en meridianen zachtjes masseren en rustige strijkingen doen.


Bij je eerste 'pijn' massage houden we de uitgeoefende druk laag. Als dit meevalt bekijken we of je de intensiteit bij een volgende keer wilt verhogen of niet.

Onze onderarmen gebruiken we volgens jouw specifieke situatie. Een oplossing om de klachten en symptomen voorgoed te verhelpen is er niet, maar mensen met fibromyalgie - chronische spierpijn ondervinden wel minder pijn na deze massages. 

SOLK-Somatische Onverklaarbare lichamelijke klachten

Waarom?


De behandeling van gerichte en Chinese combinatie acupressuur-punten, gaan de pijnen verminderen. Op het zelfde ogenblik behandelen we acupressuur-punten die je slaap en de conditie van je spieren verbeteren. Belangrijk is ook dat je zich door deze massage leert ontspannen!


Mensen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) zetten met deze massage de eerste helende stappen naar het herstellen van pijn en vermoeidheidsklachten die voorkomen uit (oude) pijnlijke herinneringen en ervaringen die je onderbewustzijn verborgen houdt en in je lichaam opgeslagen blijven!

pijnen verminderen-beter slapen

Deze massage is specifiek gericht naar mensen met een 'pijnlichaam' en is niet bedoeld als "ontspanningsmassage" of heeft geen toegevoegde waarde als je geen "chronische pijn" patiënt bent.

"Deze massages hebben een opeenstapelend effect, hoe langer je doorgaat met deze behandelingen, hoe meer resultaat je gaat ondervinden."

Praktisch

Praktiseren


+ 16 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.

Vaak vragen onze cliënten naar de mogelijkheid om een chronische pijn massage voor mannen. Om praktische redenen bieden we voorlopig deze optie enkel aan de partners van ons vast cliënteel. 

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert! Bij een nieuwe cliënt doen we een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 60 minuten

Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie, gebruiken we Arnica olie(druivenpit).
 • Deze massage gebeurt met een aanvullende verzachtende olie die de stofwisseling bevordert. Het aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën met jeneverbes, venkel en citroen stimuleert de doorbloeding en het immuunsysteem en is ideaal voor de gewrichtsfunctie, pezen en spieren.

Verloop massage

Begin


Daar de chronische pijn van dag tot dag kan verschillen, vragen we voor we beginnen eerst naar 'de staat van je lichaam'. Op die manier kunnen we efficiënter inspelen op je pijnklachten.

Full-Body


Zachte rug massage met focus op triggerpoints. Armen en benen met rustige knedingen - strijkingen - effleurage. Focus op meridianen - pijnacupunten over het hele lichaam. Gelaatsmassage - Ying-tang. Zachte buikmassage. Hand- & Voetmassage met impulsen op algemene pijn reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

Indien je mede de Kwantum Energie Therapie hebt geboekt, gebeurt deze aansluitend aan je chronische pijn massage.

Huiswaarts met een helend en opgeladen gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Chronische Opvolg-Massagetherapie: € 160

          3 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Chronische Opvolg-Massagetherapie: € 240

          5 massage behandelingen = 5 X 1 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen: € 255  = € 51 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen € 480 = € 48 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Aanvullende lichaamsbehandeling met Kwantum Energie Therapie

Als aanvulling op onze chronische pijn massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


 • Ontstekingen over het hele lichaam
 • Fysieke pijnklachten
 • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade

 • Vermoeidheid
 • Buikpijn


Het is een eenvoudige therapie die in je lichaam krachtige veranderingen geeft. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en de levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


Bij Kwantum Energie is degene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie bij je fysieke pijn of ontsteking. Hierdoor ga jij als cliënt je eigen trillingsveld resoneren en afstellen, jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan. Hiermee ga je jouw zelf herstellend vermogen stimuleren en jezelf healen. Al je fysieke pijnklachten verminderen meestal en kunnen mogelijk zelfs helemaal verdwijnen.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische behandeling – dienstverlening, en is ook  niet bedoeld ter vervanging van je gebruikelijk, behandelend arts. Maar er is wel de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd – ondersteunend werken, met andere (reguliere) therapievormen bij je behandelend arts.

Begeleiding

Bij je 'gedachten en gevoelens'?


  Fibromyalgie is geen psychische stoornis of een tussen de oren ziekte! Mensen zijn wel vatbaarder als ze:

  • de neiging hebben naar perfectionisme
  • niet gemakkelijk "nee" kunnen zeggen
  • tegen hun 'natuur' werken - leven
  • weinig of niet gemotiveerd worden door hun werk- en of leefomgeving

  Bij onderliggende redenen - oorzaken kunnen we met onderstaande behandelingen - methoden bijdragen naar een efficiënter herstelproces. 


   • Met een intuïtieve massage kunnen we mensen inzichten geven in hun klachtenpatroon dat wordt veroorzaakt door emoties in het onbewuste. 
   • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen, loslaten? Met ons praktisch inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat in je hoofd speelt.
   • Complementair begeleiden met onze unieke zienswijze.
   • Eventueel doorverwijzen naar de meest effeciente hulpverlening

  Ontdek onze andere helende massages

  Iedere massage heeft een individueel en helend karakter.

  Welke is nu voor jou het meeste van toepassing?