Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Chronische pijn massage

CHRONISCHE PIJN MASSAGE


-een zachte, helende massage

chronische pijn-lichaams klachten

Wat doen we?


Heb jij last van chronische pijn in spieren en bindweefsel? Onze chronische pijn-massage is een zachte massage waarbij we de acupunten en meridianen die de pijn veroorzaken zachtjes masseren.


Bij je eerste pijn-massage oefenen we geen grote druk uit op het lichaam. Wanneer dat meevalt bekijken we samen of je de intensiteit bij een volgende afspraak wil verhogen of niet. Een oplossing om de klachten en symptomen voorgoed te verhelpen is de behandeling niet, maar mensen met fibromyalgie - chronische spierpijn ondervinden wel minder last na deze massages. 

SOLK-Somatische Onverklaarbare lichamelijke klachten

Waarom?


De behandeling richt zich op Chinese acupressuur-punten die de pijnen verminderen. We behandelen ook de acupressuurpunten die de slaap en de conditie van je spieren verbeteren. Deze massage leert je lichaam te ontspannen wat een gunstige invloed heeft op de pijnklachten.


Mensen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) zetten met deze massage de eerste stappen naar het herstellen van pijn- en vermoeidheidsklachten die voorkomen uit (oude) traumatische ervaringen die in het onderbewustzijn verborgen liggen en in het lichaam opgeslagen worden.

pijnen verminderen-beter slapen

Deze massage is specifiek gericht naar mensen met een 'pijnlichaam' en is niet bedoeld als ontspanningsmassage. De behandeling heeft geen toegevoegde waarde als je geen chronische pijn-patiënt bent.

"Deze massages hebben een cummulatief effect, dus hoe langer je doorgaat, hoe meer resultaat je gaat ondervinden."

Praktisch

Welkom


+ 14 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.


Vaak vraagt men naar de mogelijkheid van een chronische pijn massage voor mannen. Om praktische redenen bestaat deze optie voorlopig alleen voor een gekende cliënt of de partners van ons vaste cliënteel.

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer eerst bij je behandelend arts voor je reserveert! Bij een nieuwe cliënt doen we een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 60 minuten


Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken.

Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie, gebruiken we Arnica olie (druivenpit).
 • Deze massage gebeurt met een aanvullende verzachtende olie die de stofwisseling bevordert. Het aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën met jeneverbes, venkel en citroen stimuleert de doorbloeding en het immuunsysteem en is ideaal voor de gewrichtsfunctie, pezen en spieren.

Verloop massage

Begin


Omdat de chronische pijn van dag tot dag kan verschillen, vragen we voor aanvang van de behandeling eerst naar 'de staat van je lichaam'. 


Op die manier kunnen we efficiënter inspelen op je pijnklachten.


Full-Body


Zachte rugmassage met focus op triggerpoints. Armen en benen met rustige knedingen - strijkingen - effleurage. Focus op meridianen - pijnacupunten over het hele lichaam. Gelaatsmassage - Ying-Yang. Zachte buikmassage. Hand- & Voetmassage met impulsen op pijn-reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.


Indien je mede de Kwantum Energie Therapie hebt geboekt, gebeurt deze aansluitend aan je chronische pijn massage.


Je keert huiswaarts met een helend en opgeladen gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Chronische Opvolg-Massagetherapie = € 155

          3 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Chronische Opvolg-Massagetherapie = € 255

          5 massage behandelingen = 5 X 1 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen = € 270  = € 54 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen = € 510 = € 51 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Maak een afspraak voor een Chronische pijn Massage - Ontdek onze andere helende massages

Aanvullende behandeling(en)

VERSTERKEN JE ZELFGENEZEND VERMOGEN

KWANTUM ENERGIE THERAPIE


Aanvullend bij de chronische pijn massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


 • Ontstekingen over het hele lichaam
 • Fysieke pijnklachten
 • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade

 • Vermoeidheid
 • Buikpijn

Het is een eenvoudige therapie die krachtige veranderingen in je lichaam kan veroorzaken. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


Bij Kwantum Energie is diegene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een verhoogd trillingsniveau van levenskrachtenergie. Hierdoor ga je beter met je eigen trillingsveld resoneren en je eigen herstellend vermogen stimuleren om te healen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische dienstverlening en is ook niet bedoeld ter vervanging van je reguliere behandeling, maar start wel vanuit de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd worden én ondersteunend werken met andere (reguliere) therapievormen.

INSPIRATIE - MOTIVATIE - BEMIDDELING


Bij je 'gedachten en gevoelens'?


Fibromyalgie is geen psychische stoornis, noch een tussen-de-oren- ziekte. Mensen zijn wel vatbaarder voor deze aandoening als ze:

 • de neiging hebben tot perfectionisme
 • niet gemakkelijk "nee" kunnen zeggen
 • tegen hun 'natuur' werken - leven
 • weinig of niet gemotiveerd worden door hun werk en/of leefomgeving

Bij onderliggende redenen/oorzaken kunnen we met onderstaande behandelingen/methoden bijdragen aan een efficiënter herstelproces.

  • Met een intuïtieve massage kunnen we mensen inzichten geven in hun klachtenpatroon dat wordt veroorzaakt door onverwerkte emoties in het onbewuste.
  • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen en loslaten? Met ons inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat zich in je hoofd speelt.
  • Complementair begeleiden met onze unieke zienswijze.
  • Eventueel verwijzen we door naar de meest effeciente hulpverlening.