Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Meer over sawadi

Kennis maken met Praktijk Sawadi - Kruibeke?

Energetisch Therapeut Anne Haentjens aan het werk bij Praktijk Sawadi

BIJ PRAKTIJK SAWADI GELOVEN WE

IN ABSOLUTE TEVREDENHEID

holistische visie Praktijk Sawadi
helende en therapeutische massages
er worden essotherische oliën gebruikt bij alle lichaamsbehandelingen

De behandelingen en begeleiding gebeuren altijd vanuit een holistische visie en zijn gericht op het oorspronkelijk onderliggende probleem van belemmeringen, vastlopende patronen en lichaamsklachten.

Je lichaam regelmatig door ons laten masseren, heeft een helend effect en gaat je lichaam en geest gezonder maken.

Tijdens onze massages en healings worden  aangepaste etherische oliën van therapeutische kwaliteit (aromatherapie) gebruikt.

. . .

VERHAAL VAN "IK" NAAR "WE"

Imagostylist Anne Elisabeth Haentjens

Hallo, "ik" ben Anne Elisabeth.

20-08-1969

In 1987 ging ik aan de slag als verkoopster bij Boetiek Sawadi te Kontich. Het was al snel duidelijk dat ik een gave heb om mensen doelgericht te helpen.


Ongeacht leeftijd, geslacht of figuur, slaagde ik er telkens in de ware persoonlijkheid van mijn klanten te doorgronden om zo in een mum van tijd de outfit van hun wensen samen te stellen. 

Door de jaren heen kreeg ik steeds beter inzicht in waar ik juist naartoe wilde op professioneel vlak, maar ik kon de ideeën in mijn hoofd niet op de juiste manier verwoorden. Ik startte vervolgens als professioneel imagostylist wat me een extra boost gaf en ook een beter zicht op wat ik écht wilde:


"Ieder persoon zien als een compleet geheel".


Ik stelde vast dat door het uiterlijk te verbeteren met kleur- en stijladvies, het innerlijke niet noodzakelijk mee evolueerde, maar het wel in 'beweging' bracht. Mensen kwamen daarom ook bij mij om inzicht te krijgen in hun innerlijke evolutie. Ik leerde hun lichaam en geest opnieuw te verbinden en in balans te brengen. Met de juiste inspiratie en begeleiding ging het opnieuw de goede richting uit en nam hun leven een nieuwe wending.


Door al deze mensen te helpen kwam ik in de knoop met mezelf. Ik beschikte dan wel over het nodige professionalisme en de juiste vakkennis, maar kon mezelf en mijn visie nog altijd moeilijk inpassen in mijn leef- en werkomgeving, waardoor ik me niet genoeg kon onderscheiden van andere imagostylisten. Ik besloot daarom een sabbatjaar in te lassen (dat werden er 2 😊) om zo mijn opgebouwde fundering voorzichtig af te breken om vervolgens, zonder externe invloeden, een 'andere' versie van mijzelf op te bouwen, uitgaande van mijn intuïtie en levenservaring.


Tijdens dit proces ben ik eindelijk 'thuis' gekomen bij mijzelf, omdat er een verklaring kwam voor mijn "anders denken en zijn". Door ingrijpende gebeurtenissen ben ik ook op jonge leeftijd tot de essentie van het leven gekomen. Door deze combinatie heb ik een eigen waardesysteem ontwikkeld. Als ‘snelle (beeld) denker’ luister ik niet alleen naar het probleem en/of de belemmering, maar observeer, analyseer en beleef tegelijk. Dit geeft in een versneld tempo de essentie van het conflict en/of de belemmering weer.


Mijn "speciale begaafdheid" (een bijzondere manier van denken en doen, in combinatie met creativiteit en doorzettingsvermogen), én mijn sterk ontwikkelde intuïtie brachten mij bij de professionele opleidingen Energetisch Therapeut en Karakterkundige. Plotseling werd alles helder en kon ik ook 'communiceren' wat zich in mijn hoofd afspeelde. Het hele gegeven kwam daardoor in een stroomversnelling terecht waardoor ik hiermee efficiënter kon werken vanuit een holistische visie. "Ik" kwam tot de conclusie dat de visie: "mijn verkoopstalent een gave was om mensen gericht te kunnen helpen" een 'denkfout' was (= presteren)!  Het is de gave waarover ik beschik om voor mensen te zorgen dat ze (innerlijk) tevreden zijn, mijn talent is! (= waar 'ik' goed in ben) En indertijd 'de verkoop' hieruit voortvloeide. Dus niet zozeer de buitenkant (daar wrong het schoentje als klassieke imagostylist), maar wel de binnenkant is voor mij essentieel. Lichaam, geest en ziel met elkaar verbinden, daar gaat het mij om.


Kortom: Jouw welzijn!  😉


Het was een lang en hobbelig parcours, maar ik heb mijn einddoel bereikt en dat is gek genoeg waar ik ooit ben gestart! Als eerbetoon en uit dank voor mijn allereerste werkgevers, Karl Beniest en Denise De Bruyn, die mij steun, warmte en wijsheid hebben meegegeven ontstond al snel de naam voor de praktijk en smolten samen als "we", want de 'Praktijk' en 'Ik', kunnen niet onafhankelijk van elkaar werken. 


 Praktijk Sawadi  en 'ik' sinds 01/09/2017


Ondertussen zijn "we" door persoonlijke groei en extra vakkundige onderbouwing, langzaam maar zeker, geëvolueerd naar een complete, 'ondersteunende welzijnspraktijk' die mensen helpt vanuit een breed perspectief.

Ben je nieuwsgierig naar het followup verhaal?


"Wij" houden meer van ons werk dan van liefde!

Anne Elisabeth Haentjens

Dankjewel, dankjewel, dankjewel, dat jij ten eerste zoveel tijd voor mij hebt genomen, wat niet vanzelfsprekend is! Jij mij zo goed hebt kunnen lezen, waardoor ik mij enorm begrepen voelde. Jij met me meedacht naar extra ondersteuning en een eventuele oplossing voor mijn symptomen. Door jouw manier van aanpak en expertise heb ik echt de meest ontspannende massage achter de rug. Ik ben vol positieve moed en met een positieve mind-set bij jou vertrokken. Het klinkt misschien gek, maar het voelde echt als een eerste stap naar een volledig herstel.

- K. N.

Intuïtieve hart- en zielsmassages + Zielslezing

+ 2 X Aanvullende  Ondersteunende counseling.

Altijd een heel warm en zeer vriendelijke service. Zowel de energetische als de intuïtieve massage zijn echte aanraders. Wat ik zo bijzonder vind aan deze massages is de begeleiding die daarop volgt. Mijn eerste energetische massage bracht me door haar aanvullende inspiratie verder op mijn spirituele pad waardoor ik mezelf intuïtief veel dieper ben beginnen ontwikkelen en waardoor ik nu zoveel dichter bij mezelf sta als ooit tevoren. Dank je wel lieve Anne Elisabeth voor je fantastische werk en je ondersteuning in mijn transformatie proces. 😘❤

B. V.D.V. '

Intuïtive hart- en zielsmassages afwisselend met aanvullende zielslezing of Intuïtieve counseling.

SAWADI heeft een ver strekkend netwerk, via een tevreden vriendin heb ik kontakt opgenomen en ben ik in behandeling geweest omdat ik met blokkages te kampen had, na het overlijden van mijn partner. De ontvangst was rustgevend doch heel gastvrij, ik voelde mij volkomen relaxed. Er werd tijd genomen om mijn verhaal te kunnen doen tijdens het intake gesprek onder het genot van een koffie. De massage was helend en ontspannend , ook hiervoor werd de nodige aandacht en tijd besteed. Na afloop volgde een nagesprek wat heel onthullend voor mij was. Naar mijn mening was de gastvrijheid uitmuntend, de sfeer sereen en er werd tijd noch moeite gespaard om mij op mijn gemak te laten voelen, zonder verlies aan professionele intenties.

- R. V.H. Holistische massage + Aanvullende ondersteunende counseling

Gebieden van deskundigheid

Via doelgericht lichaamswerk gaan we het zelfgenezend mechanisme van het lichaam ondersteunen en versterken. Ook bestuderen we graag het menselijke gedrag en dan vooral hoe de talenten en karaktereigenschappen ontwikkeld zijn. Omdat we onze lichaamsbehandelingen kunnen combineren met een aanvullend gesprek, wordt ook de bron van een klacht helder gemaakt en ontstaat er daadwerkelijk een diepgaande genezing voor klachten en symptomen. Kortom, "wij" zien de mens als een geheel met een verzameling van talenten, vaardigheden, kenmerken en competenties. We zorgen er voor dat (jong)volwassenen kunnen deelnemen aan de samenleving terwijl ze in een toestand van fysiek en psychisch welbevinden zijn.

Diploma's

2,5 jarige opleiding - afgestudeerd in oktober 2021
Psychognoom

- Academie voor Gelaat- & Karakterkunde te Sittard Nederland

2 jarige opleiding - afgestudeerd in december 2017
Energetisch Therapeut 

- Opleidingscentrum Kersten te Maastricht Nederland

2 jarige opleiding - afgestudeerd in augustus 2007 
Imagostylist

- E.P. Professional Presentation te Baarn Nederland

Vakkennis Anne Elisabeth Haentjens

Certificaten

Momenteel lopen we mee in de basisopleiding 'Bemiddeling". Daarna beginnen we aanvullend de 'Specialisatie tot erkend bemiddelaar'.

Competenties, grondhoudingen en methodieken verwerven om een onderbouwd, professioneel kader te bieden bij counseling.


Bij het Mediation Instituut Vlaanderen 

Docenten: Anouk Moors - Sandra Swers


  • Oplossingen bieden bij innerlijke conflicten en of geschillen met anderen

  • Het doel helder te krijgen van cliënt(en).

  • Vanuit een 'onafhankelijke geest', mensen vakkundig gaan ondersteunen met counseling.

2007 - 2023
Interesse in ons afgelopen studietraject - behaalde certificaten - vakkennis?

Hier kan je verder lezen...

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaan je terugbrengen naar de essentie van jouw leven!

Leer opnieuw genieten van de 'kleine en simpele dingen' in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller doorbrengen' is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties."

Anne Elisabeth Haentjens

ANNE ELISABETH

PRAKTIJKHUIS SAWADI

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaan je terugbrengen naar de essentie van jouw leven!

Leer opnieuw genieten van de 'kleine en simpele dingen' in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller doorbrengen' is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties."

Anne Elisabeth bij Praktijk sawadi

ANNE ELISABETH

PRAKTIJKHUIS SAWADI