Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
OVER ONS
Energetisch Therapeut Anne Elisabeth Haentjens

Wij zijn, Praktijkhuis Sawadi & Anne Elisabeth, gediplomeerd

Energetisch Therapeut en Psychognoom te Kruibeke.

. . .

VERHAAL VAN "IK" NAAR "WE"

Imagostylist Anne Elisabeth Haentjens

Hallo, "ik" ben Anne Elisabeth.

20-08-1969

In 1987 ging ik aan de slag als verkoopster bij Boetiek Sawadi te Kontich. Het was al snel duidelijk dat ik een gave heb om mensen gericht te kunnen "helpen".


Ongeacht leeftijd, geslacht of figuur, slaagde ik er altijd in de ware persoonlijkheid van mijn klanten te doorgronden om zo voor hun op korte tijd - de perfecte outfit - voor de gepaste gelegenheid samen te stellen. 

Door de jaren heen kreeg ik inzicht in waar ik juist naartoe wilde op professioneel vlak, maar kon de ideeën in mijn hoofd niet op de juiste manier verwoorden. Ik startte vervolgens als professioneel Imagostylist wat me een extra boost gaf en ook een betere visie op wat ik écht wilde:


"Ieder persoon zien als een compleet geheel".


Ik stelde vast dat door het uiterlijk te verbeteren met kleur- en stijladvies, het innerlijke niet noodzakelijk mee evolueerde, maar het altijd wel in 'beweging' bracht. Mensen kwamen daarom ook bij mij om inzicht te krijgen in hun innerlijke evolutie. Ik leerde hun lichaam en geest opnieuw te verbinden en in balans te brengen. Met de juiste begeleiding ging het opnieuw de goede richting uit en nam hun leven een nieuwe wending.


Door al deze mensen te helpen kwam ik in de knoop met mezelf. Ik beschikte over het nodige professionalisme en vakkennis, maar kon mezelf en mijn visie nog altijd moeilijk verwoorden binnen mijn leef- en werkomgeving, waardoor ik me niet genoeg kon onderscheiden van andere, traditionele (stereotypen) Imago stylisten. Ik besliste daarom een sabbatjaar in te lassen (het werden er 2 😊) om zo mijn opgebouwde fundering voorzichtig af te breken en vervolgens, zonder externe invloeden, verbeterd opnieuw op te bouwen. Alleen uitgaand van mijn eigen intuïtie en levenservaringen.


Tijdens dit proces ben ik eindelijk bij mezelf 'thuis' gekomen, omdat er een verklaring kwam voor mijn "anders denken en zijn". En door ingrijpende gebeurtenissen, ben ik ook op jonge leeftijd al tot 'de essentie van het leven' gekomen. Door deze combinatie heb ik een eigenwaarde systeem ontwikkeld. Als ‘snelle (beeld) denker’ luister ik niet alleen naar het verhaal, maar observeer en beleef het ook tegelijk. Dit geeft in een versneld tempo de essentie van het conflict en - of belemmering weer.


Mijn hoogbegaafdheid (is een bijzondere manier van denken en doen in combinatie met creativiteit en doorzettingsvermogen) en sterk ontwikkelde intuïtie brachten mij toevallig bij de gediplomeerde opleidingen: Energetisch Therapeut en Psychognoom. Plots werd alles helder en kon ik ook 'communiceren' wat in mijn hoofd speelde. Het hele gegeven kwam hierdoor in een stroomversnelling terecht en kan hiermee efficiënter werken vanuit een Holistische visie. "Ik" kwam tot de conclusie dat mijn 'talent' niet mensen gericht 'helpen' is, maar wel voor mensen 'zorgen' dat ze (innerlijk) tevreden zijn. Dus niet zozeer enkel "de afgekaderde buitenkant', en daar wrong het schoentje als zogenaamde 'stereotype Imagostylist', maar ook de 'binnenkant', lichaam, geest en ziel verbinden, zijn voor mij belangrijk!


Kortom: Jouw welzijn!  😉


Het was een lang en hobbelig parcours, maar ik heb mijn einddoel bereikt en dit gek genoeg waar ik ooit ben gestart! Als eerbetoon en uit dank voor mijn allereerste werkgevers, Karl en Denise Beniest - De Bruyn, die mij steun, warmte en wijsheid hebben meegegeven ontstond al snel de naam voor het praktijkhuis en smolten we samen als "we", want de 'Praktijk' en 'Ik', kunnen niet onafhankelijk van elkaar werken. 


 Praktijk Sawadi  en 'ik' sinds 01/09/2017


Gebieden van deskundigheid

Als Energetisch Therapeut gaan we via lichaamswerk het zelfgenezend mechanisme ondersteunen en versterken. Als Psychognoom bestuderen we het menselijke gedrag met precisie op hoe de talenten en eigenschappen ontwikkeld zijn. Onze opleiding als Imagostylist geeft hierbij een mooie aanvulling. Kortom, we zorgen er mee voor dat: "(jong)volwassenen kunnen deelnemen aan een samenleving waarbij ze in een toestand van fysiek en psychisch welbevinden zijn."

Diploma's

2,5 jarige opleiding - afgestudeerd in oktober 2021
Psychognoom

- Academie voor Gelaat- & Karakterkunde te Sittard Nederland

2 jarige opleiding - afgestudeerd in december 2017
Energetisch Therapeut 

- Opleidingscentrum Kersten te Maastricht Nederland

2 jarige opleiding - afgestudeerd in augustus 2007 
Imagostylist

- E.P. Professional Presentation te Baarn Nederland

Psychognoom Anne Elisabeth Haentjens

Certificaten

Laatst behaald certificaat - juni 2022

Kwantum Energie Therapie

Bij Marlantis centrum voor natuurgeneeswijze - bewustwording - training

Docent: Wiel Habets


  • Kwantum Energie inzetten bij emotionele/geestelijke en - of fysieke klachten.
  • Healen via ademhaling en lichaamsbewustzijn-technieken in combinatie met levenskrachtenergie (chi).

  • Met de ademhalingstechnieken en resonantie met cliënt, wordt het lichaam zelf gestimuleerd om te helen.

2007 - 2022
Interesse in ons afgelopen studietraject - behaalde certificaten - vakkennis?

Hier kan je verder lezen...

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaan je terugbrengen naar de essentie van jouw leven!

Leer opnieuw genieten van de 'kleine en simpele dingen' in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller doorbrengen' is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties."

Anne Elisabeth Haentjens

ANNE ELISABETH

PRAKTIJKHUIS SAWADI

"Het leven is te kort om je zorgen te maken!

Verandering & bewustwording gaat je terugbrengen naar de essentie van jouw leven!

Leer opnieuw genieten van de 'kleine en simpele dingen' in het leven.

Samen 'kwaliteitsvoller doorbrengen' is zoveel meer waard dan al die dure (schuld)compensaties...

ANNE ELISABETH

PRAKTIJKHUIS SAWADI

WAT KLANTEN OVER ONS VERTELEN

Eentje uit de duizend. Altijd staat ze voor je klaar, in gelijk welke omstandigheden!

Onder haar handen voel je je na een behandeling als herboren, gouden handen bezit ze en haar speciale gave in combinatie met geweldige opleidingen maakt haar toch wel uniek in haar vak.

Echt een adres om in je agenda te noteren. Haar luisterend oor, kritisch maar steeds gefundeerd, zetten je terug op de rails in soms minder evidente periodes in je leven. Je bent een schat!

Veerle

Niet alleen een mooi opzet, maar zeker een vriendelijke ontvangst en gedegen uitleg. Merkbaar geschoold en uitstekend voorbereid! Niet alleen het basis pakket , maar meer dan dat. Een menselijke empathische benadering met daarboven op een degelijke geschoolde kennis die op verstaanbare wijze en onderbouwd wordt doorgegeven. Zeker aan te raden vanuit eigen ervaring!!

Johan 

Altijd echt geïnteresseerd in het verhaal/ welzijn van de klant.

Inge 

Anne denkt altijd mee ... voelt aan ... & weet zich op dezelfde golflengte te brengen, wat prettig is als klant.

Lieven

SAWADI heeft een ver strekkend netwerk, via een tevreden vriendin heb ik kontakt opgenomen met SAWADI en ben ik in behandeling geweest omdat ik met blokkages te kampen had, na het overlijden van mijn partner. De ontvangst was rustgevend doch heel gastvrij, ik voelde mij volkomen relaxed. Er werd tijd genomen om mijn verhaal te kunnen doen tijdens het intake gesprek onder het genot van een koffie. De massage was helend en ontspannend , ook hiervoor werd de nodige aandacht en tijd besteed. Na afloop volgde een nagesprek wat heel onthullend voor mij was. Naar mijn mening was de gastvrijheid uitmuntend, de sfeer sereen en er werd tijd noch moeite gespaard om mij op mijn gemak te laten voelen, zonder verlies aan professionele intenties.

Rebecca