Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Aura & Chakra Healing

ENERGETISCHE HEALING


- je energetische tekorten aanvullen

Aura en Chakra Heeling

Hoe een Energetische Healing jouw Chakra's -Energiecentra in balans kan brengen?

Vanuit Oosters perspectief bestaat elk chakra uit twee delen: een voorzijde (gevoelskant) en een achterzijde (wilskant). Door beide zijden goed met elkaar te verbinden voorzien deze het lichaam van de nodige energie.


We benaderen dit op een westerse manier. Zo vertalen we deze behandeling naar het dagelijkse leven hier bij ons. Een chakra behandeling heeft als voordeel dat het je lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats daarvoor krijg je een betere gemoedstoestand en keert het evenwicht in je lichaam terug. 

7 hoofdchakra's-energiecentra

Hoe we jouw Auralagen opschonen en nieuwe energie toevoegen?

Tijdens de aura healing magnetiseren we met onze handen en maken contact met jouw 'energetisch' lichaam. We scheppen foute/negatieve energie weg en plaatsen nieuwe schone energie in de plaats.


Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld, voelen we onmiddellijk of je lichamelijke en/of mentale klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of lichamelijke aandoeningen. 

Energetische Healing bij Praktijk Sawadi te kruibeke

Wij geven balans in jouw energieveld. Een gave en roeping die we vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen opnieuw dichter naar "zichzelf" en hun "essentie" te brengen. Het is ook een mooi alternatief voor mensen die niet graag gemasseerd worden.

Krachtveld


  Naarmate je bewustzijn vergroot door deze healing, ga je dichter bij jezelf komen, beter functioneren en je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze energetische healing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie omdat het zonder omwegen recht naar de essentie van je probleem gaat.


  Hoe opener jij zich naar ons stelt en ons je gedachtengang laat 'zien', hoe beter we ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelfgenezend vermogen opnieuw op gang krijgen. Afhankelijk van de reden waarvoor je komt, zal je één of meerdere sessies nodig hebben om een diepgaande verandering op te merken. Dit kunnen we nooit vooraf bepalen, maar bespreken na je eerste behandeling uitvoerig met jou de mogelijkheden.

  energieveld-Bewustzijn vergroten

  VERSCHIL TUSSEN REIKI EN HEALING

  Regelmatig krijgen we de vraag: Is Healing hetzelfde als Reiki? We verduidelijken even:


  Reiki is een Japanse heelkunst. De behandelaar maakt gebruik van een algemene, universele energie die altijd dezelfde trilling heeft waarbij de energie in het lichaam opnieuw gaat stromen. Een Reiki behandelaar treedt op als een 'doorgeefluik' waarbij de energieoverdracht wordt aangeleerd door een Reikimaster. 


  Bij healing werkt de behandelaar intuïtief en doelgericht met zijn eigen energie en de aanwezigheid van universele energieën zoals engelen, gidsen en soortgelijk. Hierbij ontstaat een hogere trilling waarbij de healer ook blokkades of onbalans kan waarnemen. Een healer werkt als een 'tussenpersoon', heeft een aangeboren gave, en door bewustzijn en persoonlijke groei wordt deze sterker ontwikkeld.

  Praktisch

  Welkom


  + 12 jarigen

  Een healing is geen medische behandeling. We geven geen diagnoses. Hiervoor moet je je altijd tot een arts of specialist richten.

  Vooraf


  Om zonder oordeel of vooroordeel te starten vragen we je om tijdens het intake gesprek geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

  Informatief


  Duurtijd healing 60 minuten + korte feedback. Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen. Onze huisregels zijn van toepassing!

  Door op regelmatige basis je lichaam via deze healing te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische spanningen minderen of helemaal weggaan.

  Verloop Healing

  Begin


  Onze mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen te bedekken en welke aanvullende kleuren- en aromatherapie we dienen te gebruiken. We magnetiseren vanuit onze handen de 7 hoofdchakra's en strijken in 7 auralagen. We herstellen ook de "eigen aura ruimte" om je heen

  Full-Body (aangekleed)


  Via zielscommunicatie gaan we luisteren naar wat je lichaam vertelt, maar je verstand niet kan zeggen.

  Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: ingevingen over een situatie die je graag wilt veranderen - kleuren - beelden - warme gloedstromen - diepe ademhaling.

  Afsluit


  Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

  Korte feedback over auralaag - energiecentrum die om het meeste aandacht vroeg. Aansluitend Zielslezing of Kwantum Energie Therapie indien je deze hebt geboekt. Je mag nog een 'boodschapkaart' nemen. Je keert huiswaarts met een helend gevoel.

  INVESTERING IN JOUW WELZIJN

  + intake nieuwe cliënt(+€15)  = €140


   • Energetische healing "verbinding tot één geheel" therapie = 5 delen = € 235 + intake nieuwe cliënt = €250
   1. (Intake bij nieuwe cliënt) + Energetische healing 60 minuten
   2. Kwantum Energie Therapie OF Zielslezing = aanvullend op de healing!
   3. Inspirerend gesprek 90 minuten = in samenspraak inplannen
   4. Opvolging 60 minuten = in samenspraak inplannen
   5. Uitgebreid naverslag via mail


    • Abonnement 1 - 6 maanden geldig

              5 energetische healings = € 335 = € 67 p/b 


    • Abonnement 2 - 12 maanden geldig

             10 energetische healings = € 635 = € 63,5 p/b


    • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
    • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
    • Bij een verplichte sluiting praktijk, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
    • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

    Maak een afspraak voor een Energetische Healing - Of ontdek onze andere lichaamsbehandelingen en methoden.

    Aanvullende behandelingen

    VERSTERKEN JE INNERLIJKE RELATIE

    Aanvullende

    verdieping met een Zielslezing

    Tijdens je energetische healing kunnen we als extra een complete zielslezing houden die verdieping geeft naar het cel-geheugen van je lichaam. Daarmee kan je onthullen wat je eventueel hebt verborgen in je onderbewustzijn. Dit leidt tot betere inzichten in o.a. je emotionele en/of mentale blokkades, vastlopende patronen, lichaamspijnen,  talenten & gaven, etc. Bij de aansluitende feedback geven we je hierover een verdieping met inzichten en verklaringen.

    KWANTUM ENERGIE THERAPIE


    Aanvullend bij de energetische healing kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


    • Geestelijke en/of emotionele klachten

    • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade
    • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
    • Depressie
    • Vermoeidheid
    • Burn-out

    Het is een eenvoudige therapie die krachtige veranderingen in je lichaam kan veroorzaken. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


    Bij Kwantum Energie is diegene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een verhoogd trillingsniveau van levenskrachtenergie. Hierdoor ga je beter met je eigen trillingsveld resoneren en je eigen herstellend vermogen stimuleren om te healen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan.


    Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische dienstverlening en is ook niet bedoeld ter vervanging van je reguliere behandeling, maar start wel vanuit de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd worden én ondersteunend werken met andere (reguliere) therapievormen.

    INSPIRATIE - MOTIVATIE - BEMIDDELING


    Dichter bij je gedachten en gevoelens komen?


     • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen en loslaten? Met ons interactief inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat zich in je hoofd afspeelt.
     • Aanvullend begeleiden we je met onze unieke zienswijze.
     • Eventueel verwijzen we je door naar de meest effeciente hulpverlening
     verhelderen en vertelen van bemelemeringen

     MEER LEZEN OP DE AANVULLENDE WEBSITE:

     www.hulp-zonder-diagnose-be

     Afspraak Energetische Healing - Andere behandeling?