Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Intuïtieve massage

INTUÏTIEVE MASSAGE


- een verbindende massage

Intuïtieve massage bij Sawadi te Kruibeke

Wat doen we?


De perfecte oplossing voor emotionele en of mentale blokkades die het zelf genezend systeem niet zijn werk laten doen. Hierdoor komen er andere lichamelijke klachten te ontstaan en blijf je in een vicieuze cirkel hangen.


We gaan ons met jou energetisch verbinden via ziele-communicatie en brengen je dichter bij jezelf. Na de intuïtieve massage volgt er een korte toelichting over het energiecentrum(chakra) dat om onze extra aandacht vroeg. 

emotionele en mentale gezondheid

Waarom?


Deze massage is gericht op lage energie en vitaliteit die voortkomen uit 'mentale en geestelijke' vermoeidheid. Bij een depressie, helpt deze massage ondersteunend bij het herstel naar je balans tussen lichaam en geest. 

Energiecentra die uit balans zijn, gaan we tijdens de massage subtiel een extra stimulans geven.


We maken je hierdoor bewuster van jezelf en gaan hiermee je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Door je op regelmatige basis via deze intuïtieve massage te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische spanningen zoals angsten, woede, gebrek aan eigen waarde, faalangst, etc. minderen of zelfs helemaal weggaan.

laag energie peil-lichaam en geest in balans

We benadrukken dat onze intuïtieve massage GEEN ontspannings- of wellnessmassage is!

Hiervoor verwijzen we je door naar onze collega's die een ontspanningsmassage in hun aanbod hebben. 

Lees hier het verschil tussen een ontspannings- en therapeutische massage. 

"Jouw lichamelijke en geestelijke balans zijn essentieel voor een goed afweer mechanisme tegen de dagelijkse prikkels en stress"

Praktisch

Praktiseren


+ 16 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.

Vaak vragen onze cliënten naar de mogelijkheid om een intuïtieve massage voor mannen. Om praktische redenen bieden we voorlopig deze optie enkel aan de partners van ons vast cliënteel. 

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert! Bij een nieuwe cliënt doen we een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten + gekozen feedback consult.

Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie, gebruiken we Arnica olie(druivenpit).
 • Het aanvullende aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën met o.a. sinaasappel, grapefruit en jeneverbes heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest.Als extra wordt er op het energiecentra dat het meeste aandacht vraagt, rechtsreeks ingewerkt met een aangepaste essentiële chakra-olie, bereid volgens de principes van de natuurlijke holistische geneeskunde. 

Verloop massage

Begin


Onze bijzondere mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen onder te stoppen - energiecentrum dat extra aandacht nodig heeft.

Aanvullende kleurlicht-therapie. Verbinden met "je eigen kern" - je ziel.

Full-Body


Rug massage, armen en benen met rustige intuïtieve kneed- en strijkingen. Focus op acupunten en energiecentra uit balans op het volledige lichaam. Gelaatsmassage aanvullend met aangepaste massage edelsteenroller. Zachte buikmassage, focus op omliggende energiecentra.

Hand- & Voetmassage met impulsen op algemene reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

Korte feedback over het energiecentrum dat om het meeste aandacht vroeg. Aansluitend zielslezing of Kwantum Energie Therapie indien je deze hebt bijgeboekt. Je mag nog een Chakra 'boodschapkaart' nemen. Huiswaarts met een heelend gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Intuïtieve: opvolg-Massagetherapie: € 255

          3 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Intuïtieve(standaard): opvolg-Massagetherapie: € 380 

          5 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen: € 400 = € 80 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen € 760 = € 76 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Aanvullende

verdieping met een Zielslezing

Tijdens je intuïtieve massage kunnen we als extra een complete zielslezing doen die verdieping geeft naar het cel-geheugen van je lichaam - we kunnen dan dieper gaan helen tot in je onderbewustzijn.  Dit gaat je betere inzichten geven naar o.a. je emotionele en - of mentale blokkades, vastlopende patronen, dezelfde lichaamspijnen, je talenten & gaven. Bij de aansluitende feedback van 50 min, geven we hierover een verdieping met inzichten en verklaringen.

Aanvullende lichaamsbehandeling met Kwantum Energie Therapie

Als aanvulling op onze intuïtieve massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.


 • Geestelijke en/of emotionele klachten

 • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade
 • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
 • Depressie
 • Vermoeidheid
 • Burn-out


Het is een eenvoudige therapie die in je lichaam krachtige veranderingen geeft. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en de levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken die ervoor zorgen dat je emotioneel opnieuw in balans komt.


Bij Kwantum Energie is degene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie bij je mentale en - of emotionele pijn. Hierdoor ga jij als cliënt je eigen trillingsveld resoneren en afstellen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt zelf wat er kan en mag. Hiermee ga je jouw eigen levensenergie, op ieder gewild moment, kunnen laten stromen, versterken en emotionele blokkades opheffen.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische behandeling – dienstverlening, en is ook  niet bedoeld ter vervanging van je gebruikelijk, behandelend arts. Maar er is wel de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd – ondersteunend werken, met andere (reguliere) therapievormen bij je behandelend arts.

Begeleiding

Bij je 'gedachten en gevoelens'?


  • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen, loslaten? Met ons praktisch inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat in je hoofd speelt.
  • Aanvullend begeleiden met onze unieke zienswijze.
  • Eventueel doorverwijzen naar de meest effeciente hulpverlening

  Ontdek onze andere lichaamsbehandelingen en methoden.