Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Intuïtieve massage

INTUÏTIEVE MASSAGE


- een verbindende massage

Intuïtieve massage bij Sawadi te Kruibeke

Wat doen we?


Deze behandeling is de perfecte oplossing voor emotionele en/of mentale blokkades die het zelfgenezend principe van je lichaam in de weg staan. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten die je in een vicieuze cirkel vasthouden.


We gaan ons energetisch met jou verbinden via ziele-communicatie. Hiermee brengen we je dichter bij jezelf. Na de intuïtieve massage volgt er een korte toelichting over het energiecentrum(chakra) dat om extra aandacht vroeg. 

emotionele en mentale gezondheid

Waarom?


Deze massage is gunstig voor iedereen met verminderde energie en vitaliteit die ontstaat uit mentale en geestelijke (over)belasting. Bij een depressie helpt deze massage ondersteunend voor het herstel naar evenwicht tussen lichaam en geest. Energiecentra die uit balans zijn, gaan we tijdens de massage subtiel een extra stimulans geven.


We maken je hierdoor bewuster van jezelf en gaan hiermee je persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen. Door je op regelmatige basis via deze intuïtieve massage te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische klachtern zoals angsten, woede, gebrek aan eigenwaarde, faalangst, etc. verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

laag energie peil-lichaam en geest in balans

We benadrukken dat onze intuïtieve massage GEEN ontspannings- of wellnessmassage is.

Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze collega's die een ontspanningsmassage in hun aanbod hebben. 

Lees hier het verschil tussen een ontspannings- en therapeutische massage. 

"Jouw lichamelijke en geestelijke balans zijn essentieel voor een goed afweermechanisme tegen de dagelijkse prikkels en stress"

Praktisch

Welkom


+ 14 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.


Vaak vraagt men naar de mogelijkheid van een intuîtieve massage voor mannen.

Om praktische redenen bestaat deze optie voorlopig alleen voor een gekende cliënt of de partners van ons vaste cliënteel.

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer eerst bij je behandelend arts voor je reserveert! Bij een nieuwe cliënt houden we een intakegesprek met o.a. persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten + (indien gewenst) feedback consult.

Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken.

Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie, gebruiken we Arnica olie (druivenpit).
 • Het aanvullende aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën met o.a. sinaasappel, grapefruit en jeneverbes heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest. Als extra wordt er rechtstreeks ingewerkt op het energiecentra dat het meeste aandacht vraagt. Dit doen we met een aangepaste essentiële chakra-olie, bereid volgens de principes van de natuurlijke holistische geneeskunde. 

Verloop massage

Begin


Onze mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen te bedekken en welk energiecentrum extra aandacht nodig heeft.


Aanvullende gebruiken we ook kleurlicht- en aromatherapie.


Verbinden met "je eigen kern" - je ziel.

Full-Body


Rug massage, armen en benen met rustige intuïtieve kneed- en strijkingen. Focus op acupunten en energiecentra uit balans op het volledige lichaam. Gelaatsmassage aanvullend met aangepaste massage edelsteenroller. Zachte buikmassage, focus op omliggende energiecentra.

Hand- & Voetmassage met impulsen op algemene reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

Korte feedback over het energiecentrum dat om het meeste aandacht vroeg.

Aansluitend zielslezing of Kwantum Energie Therapie indien je deze hebt bijgeboekt. Je mag nog een Chakra 'boodschapkaart' nemen. Je keert huiswaarts met een helend gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Intuïtieve: opvolg-Massagetherapie = € 250

          3 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Intuïtieve(standaard): opvolg-Massagetherapie = € 400 

          5 massage behandelingen = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen = € 425 = € 85 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen = € 800 = € 80 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Maak een afspraak voor een Intuïtive Massage - Ontdek onze andere lichaamsbehandelingen

en methoden.

Aanvullende behandelingen

VERSTERKEN JE INNERLIJKE RELATIE

Aanvullende

verdieping met een Zielslezing

Tijdens je energetische healing kunnen we als extra een complete zielslezing houden die verdieping geeft naar het cel-geheugen van je lichaam. Daarmee kan je onthullen wat je eventueel hebt verborgen in je onderbewustzijn. Dit leidt tot betere inzichten in o.a. je emotionele en/of mentale blokkades, vastlopende patronen, lichaamspijnen, talenten & gaven, etc. Bij de aansluitende feedback geven we je hierover een verdieping met inzichten en verklaringen.

KWANTUM ENERGIE THERAPIE


Aanvullend bij de intuïtieve massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


 • Geestelijke en/of emotionele klachten

 • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade
 • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
 • Depressie
 • Vermoeidheid
 • Burn-out

Het is een eenvoudige therapie die krachtige veranderingen in je lichaam kan veroorzaken. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


Bij Kwantum Energie is diegene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een verhoogd trillingsniveau van levenskrachtenergie. Hierdoor ga je beter met je eigen trillingsveld resoneren en je eigen herstellend vermogen stimuleren om te healen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische dienstverlening en is ook niet bedoeld ter vervanging van je reguliere behandeling, maar start wel vanuit de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd worden én ondersteunend werken met andere (reguliere) therapievormen.

Begeleiding


Dichter bij je gedachten en gevoelens komen?


  • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen en loslaten? Met ons praktisch inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat zich in je hoofd afspeelt.
  • Aanvullend begeleiden we je met onze unieke zienswijze.
  • Eventueel verwijzen we je door naar de meest effeciente hulpverlening