Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Aura & Chakra Healing

ENERGETISCHE HEALING


- je energetische tekorten aanvullen

Aura en Chakra Heeling

Energiecentra - Chakra's


Volgens Oosters perspectief bestaat ieder chakra uit twee delen. Een voorzijde(gevoelskant) en een achterzijde(wilskant). Door beide zijden goed te verbinden voorzien deze het lichaam van nodige energie.


We benaderen via een westerse manier. Zo vertalen we beter de waarde naar je dagelijkse bezigheden, beslommeringen, belemmeringen, talenten, competenties, enz. Een chakra behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats geven we je een betere gemoedstoestand en een opgeladen in balans gebracht lichaam.

7 hoofdchakra's-energiecentra

Auralagen


Tijdens de aura healing magnetiseren we met onze handen en maken contact met jouw 'energetisch' lichaam. We scheppen 'foute' energie weg en plaatsen nieuwe "schone" energie in de plaats.


Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld, voelen we onmiddellijk aan of de vermelde lichamelijke- en of geestelijke klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of daadwerkelijk lichamelijke aandoeningen. 

Energetische Healing bij Praktijk Sawadi te kruibeke

Wij geven balans in jouw energieveld. Een gave en roeping die we vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen opnieuw dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. 

Krachtveld


  Naarmate je bewustzijn vergroot door deze healing, ga je dichter bij jezelf komen, beter functioneren en bovendien jouw persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze energetische healing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie omdat het ongecompliceerd recht naar de essentie van jouw probleem gaat.


  Hoe opener jij je in jouw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter we ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen opnieuw op gang krijgen.


  Tevens een mooi alternatief voor mensen die niet graag gemasseerd worden.

  energieveld-Bewustzijn vergroten

  Door op regelmatige basis je lichaam via deze healing te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische spanningen minderen of zelfs helemaal weggaan.

  Praktisch

  Praktiseren


  + 16 jarigen

  Een healing is geen medische behandeling, en geven hierbij  geen diagnoses. Hiervoor moet je zich altijd richten tot een arts of specialist!

  Vooraf


  Voorbereiden op de healing. Om zonder oordeel - vooroordeel op te starten vragen we je om tijdens het intake gesprek, geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

  Informatief


  Duurtijd healing 60 minuten + gekozen feedback consult.

  Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen. Onze huisregels zijn van toepassing!

  Weetjes...

  • Via onze Aromadiffuser geven we aanvullende aromatherapie met een mengsel van zuivere etherische oliën die  rechtsreeks inwerkt op het energiecentrum, die nu het meest aandacht vraagt.
  • Als je wil, kun je bij ons prachtige Aromadiffusers aanschaffen, net als zuivere aroma etherische oliën die zijn samengesteld om complementair te werken op de 7 energiecentra. 
  • Hou je van een heerlijke geur - ondersteuning van een verstoorde chakra? Onze Aromafume kamerspray's zijn met 100% pure, natuurlijke ingrediënten en zijn zorgvuldig samengesteld volgens de noden van de 7 energiecentra. (klik op de links voor een preview)

  Verloop

  Begin


  Onze bijzondere mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen onder te stoppen - aanvullende kleuren- en aromatherapie.

  We magnetiseren vanuit onze handen de 7 hoofd chakra's en strijken in 7 auralagen. We herstellen ook de "eigen aura ruimte" om je heen

  Full-Body (aangekleed)


  Via ziele-communicatie gaan we luisteren naar wat je lichaam vertelt, maar je geest niet kan zeggen.

  Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: "warme gloedstromen" - diepe ademhaling - ingevingen over een situatie die je graag wilt veranderen - kleuren en - of beelden.

  Afsluit


  Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

  Korte feedback over energiecentrum - auralaag die om het meeste aandacht vroeg. Aansluitend zielslezing of Kwantum Energie Therapie indien je deze hebt bijgeboekt. Je mag nog een Chakra 'boodschapkaart' nemen. Huiswaarts met een heelend gevoel.

  INVESTERING IN JOUW WELZIJN


  • Energetische opvolg-Healingtherapie: € 190

            3  energetische healings = 3 X 1 wekelijks


  • Energetische opvolg-Healingtherapie: € 280 

            5 energetische healings = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


  • Abonnement 1 - 6 maanden geldig

            5 energetische healings: € 295 = € 59,5 p/b 


  • Abonnement 2 - 12 maanden geldig

           10 energetische healings € 560 = € 56 p/b


  • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
  • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
  • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
  • Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

  Aanvullende

  verdieping met een Zielslezing

  Tijdens je energetische healing kunnen we als extra een complete zielslezing doen die verdieping geeft naar het cel-geheugen van je lichaam - achterhalen wat je eventueel hebt 'weggestopt' in je onderbewustzijn. Dit gaat je betere inzichten geven naar o.a. je emotionele en - of mentale blokkades, vastlopende patronen, dezelfde lichaamspijnen, je talenten & gaven. Bij de aansluitende feedback van 50 minuten, geven we je hierover een verdieping met inzichten en verklaringen.

  Aanvullende lichaamsbehandeling met Kwantum Energie Therapie

  Als aanvulling op onze aura en chakra healing, kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.


  • Geestelijke en/of emotionele klachten

  • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade
  • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
  • Depressie
  • Vermoeidheid
  • Burn-out


  Het is een eenvoudige therapie die in je lichaam krachtige veranderingen geeft. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en de levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken die ervoor zorgen dat je emotioneel opnieuw in balans komt.


  Bij Kwantum Energie is degene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie bij je mentale en - of emotionele pijn. Hierdoor ga jij als cliënt je eigen trillingsveld resoneren en afstellen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt zelf wat er kan en mag verandert worden. 


  Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische behandeling – dienstverlening, en is ook  niet bedoeld ter vervanging van je gebruikelijk, behandelend arts. Maar er is wel de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd – ondersteunend werken, met andere (reguliere) therapievormen bij je behandelend arts.

  Begeleiding

  Bij je 'gedachten en gevoelens'?


   • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen, loslaten? Met ons praktisch inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat in je hoofd speelt.
   • Aanvullend begeleiden met onze unieke zienswijze.
   • Eventueel doorverwijzen naar de meest effeciente hulpverlening

   Ontdek onze andere lichaamsbehandelingen en methoden.