Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Aura & Chakra Healing

ENERGETISCHE HEALING


- je energetische tekorten aanvullen

Aura en Chakra Heeling

Energiecentra - Chakra's


Vanuit Oosters perspectief bestaat elk chakra uit twee delen: een voorzijde (gevoelskant) en een achterzijde (wilskant). Door beide zijden goed met elkaar te verbinden voorzien deze het lichaam van de nodige energie.


We benaderen dit op een westerse manier. Zo vertalen we deze behandeling naar het dagelijkse leven hier bij ons. Een chakra behandeling heeft als voordeel dat het je lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats daarvoor krijg je een betere gemoedstoestand en keert het evenwicht in je lichaam terug. 

7 hoofdchakra's-energiecentra

Auralagen


Tijdens de aura healing magnetiseren we met onze handen en maken contact met jouw 'energetisch' lichaam. We scheppen foute/negatieve energie weg en plaatsen nieuwe schone energie in de plaats.


Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld, voelen we onmiddellijk of je lichamelijke en/of mentale klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of lichamelijke aandoeningen. 

Energetische Healing bij Praktijk Sawadi te kruibeke

Wij geven balans in jouw energieveld. Een gave en roeping die we vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen opnieuw dichter naar "zichzelf" en hun "essentie" te brengen. 

Krachtveld


  Naarmate je bewustzijn vergroot door deze healing, ga je dichter bij jezelf komen, beter functioneren en je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze energetische healing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie omdat het zonder omwegen recht naar de essentie van je probleem gaat.


  Hoe opener jij zich naar ons stelt en ons je gedachtengang laat 'zien', hoe beter we ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelfgenezend vermogen opnieuw op gang krijgen.


  Het is ook een mooi alternatief voor mensen die niet graag gemasseerd worden.

  energieveld-Bewustzijn vergroten

  Door op regelmatige basis je lichaam via deze healing te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische spanningen minderen of helemaal weggaan.

  Praktisch

  Welkom


  + 14 jarigen

  Een healing is geen medische behandeling. We geven geen diagnoses. Hiervoor moet je je altijd tot een arts of specialist richten.

  Vooraf


  Om zonder oordeel of vooroordeel te starten vragen we je om tijdens het intake gesprek geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

  Informatief


  Duurtijd healing 60 minuten + korte feedback. Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen. Onze huisregels zijn van toepassing!

  Weetjes...

  • Via onze Aromadiffuser geven we aanvullende aromatherapie met een mengsel van zuivere etherische oliën die  rechtsreeks inwerken op het energiecentrum dat het meeste aandacht nodig heeft.
  • Als je wil, kun je bij ons prachtige Aromadiffusers aanschaffen, net als zuivere aroma etherische oliën die zijn samengesteld om complementair te werken op de 7 energiecentra. 
  • Hou je van een heerlijke aromatische ondersteuning van een verstoord chakra? Onze Aromafume kamerspray's zijn met 100% pure, natuurlijke ingrediënten en zijn zorgvuldig samengesteld volgens de noden van de 7 energiecentra. (klik op de links voor een preview)

  Verloop

  Begin


  Onze mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen te bedekken en welke aanvullende kleuren- en aromatherapie we dienen te gebruiken.


  We magnetiseren vanuit onze handen de 7 hoofdchakra's en strijken in 7 auralagen.

  We herstellen ook de "eigen aura ruimte" om je heen

  Full-Body (aangekleed)


  Via zielscommunicatie gaan we luisteren naar wat je lichaam vertelt, maar je verstand niet kan zeggen.

  Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: warme gloedstromen - diepe ademhaling - ingevingen over een situatie die je graag wilt veranderen - kleuren en - of beelden.

  Afsluit


  Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

  Korte feedback over auralaag - energiecentrum die om het meeste aandacht vroeg. Aansluitend zielslezing of Kwantum Energie Therapie indien je deze hebt geboekt. Je mag nog een Chakra 'boodschapkaart' nemen. Je keert huiswaarts met een helend gevoel.

  INVESTERING IN JOUW WELZIJN


  • Energetische opvolg-Healingtherapie = € 195

            3  energetische healings = 3 X 1 wekelijks


  • Energetische opvolg-Healingtherapie = € 315 

            5 energetische healings = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


  • Abonnement 1 - 6 maanden geldig

            5 energetische healings = € 335 = € 67 p/b 


  • Abonnement 2 - 12 maanden geldig

           10 energetische healings = € 635 = € 63,5 p/b


  • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
  • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
  • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
  • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

  Maak een afspraak voor een Energetische Healing - Ontdek onze andere lichaamsbehandelingen

  en methoden.

  Aanvullende behandelingen

  VERSTERKEN JE INNERLIJKE RELATIE

  Aanvullende

  verdieping met een Zielslezing

  Tijdens je energetische healing kunnen we als extra een complete zielslezing houden die verdieping geeft naar het cel-geheugen van je lichaam. Daarmee kan je onthullen wat je eventueel hebt verborgen in je onderbewustzijn. Dit leidt tot betere inzichten in o.a. je emotionele en/of mentale blokkades, vastlopende patronen, lichaamspijnen,  talenten & gaven, etc. Bij de aansluitende feedback geven we je hierover een verdieping met inzichten en verklaringen.

  KWANTUM ENERGIE THERAPIE


  Aanvullend bij de energetische healing kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


  • Geestelijke en/of emotionele klachten

  • Fysieke (pijn) klachten die een gevolg zijn van een emotionele blokkade
  • Na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
  • Depressie
  • Vermoeidheid
  • Burn-out

  Het is een eenvoudige therapie die krachtige veranderingen in je lichaam kan veroorzaken. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


  Bij Kwantum Energie is diegene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een verhoogd trillingsniveau van levenskrachtenergie. Hierdoor ga je beter met je eigen trillingsveld resoneren en je eigen herstellend vermogen stimuleren om te healen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan.


  Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische dienstverlening en is ook niet bedoeld ter vervanging van je reguliere behandeling, maar start wel vanuit de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd worden én ondersteunend werken met andere (reguliere) therapievormen.

  INSPIRATIE - MOTIVATIE - BEMIDDELING


  Dichter bij je gedachten en gevoelens komen?


   • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen en loslaten? Met ons interactief inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat zich in je hoofd afspeelt.
   • Aanvullend begeleiden we je met onze unieke zienswijze.
   • Eventueel verwijzen we je door naar de meest effeciente hulpverlening