Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Aura & Chakra Healing

ENERGETISCHE HEALING


- je energetische tekorten aanvullen

Energiecentra - Chakra's


Volgens Oosters perspectief bestaat ieder chakra uit twee delen. Een voorzijde(gevoelskant) en een achterzijde(wilskant). Door beide zijden goed te verbinden voorzien deze het lichaam van nodige energie.


We benaderen via een westerse manier. Zo vertalen we beter de waarde naar je dagelijkse bezigheden, beslommeringen, belemmeringen, talenten, competenties, enz. Een chakra behandeling heeft als voordeel dat het jouw lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats geven we je een betere gemoedstoestand en een opgeladen in balans gebracht lichaam.

Auralagen


Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld, voelen we onmiddellijk aan of de vermelde lichamelijke- en of geestelijke klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of daadwerkelijk lichamelijke aandoeningen. Ook wat je hebt 'weggestopt' in je onderbewustzijn.


Tijdens de aura healing magnetiseren we met onze handen en maken contact met jouw 'energetisch' lichaam. We scheppen 'foute' energie weg en plaatsen nieuwe "schone" energie in de plaats.

Wij geven balans in jouw energieveld. Een gave en roeping die we vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen opnieuw dichter naar "zichzelf" en de "essentie" te brengen. 

Krachtveld


  Naarmate je bewustzijn vergroot door deze healing, ga je dichter bij jezelf komen, beter functioneren en bovendien jouw persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze energetische healing is ook een ideaal hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie omdat het ongecompliceerd recht naar de essentie van jouw probleem gaat.


  Hoe opener jij je in jouw energieveld naar ons stelt en ons jouw gedachtegang laat 'zien', hoe beter we ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelf genezend vermogen opnieuw op gang krijgen.


  Tevens een mooi alternatief voor mensen die niet graag gemasseerd worden.

  Door op regelmatige basis je lichaam via deze healing te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische spanningen minderen of zelfs helemaal weggaan.

  PRAKTISCH

  PRAKTISEREN

  Een healing is geen medische behandeling, en geven hierbij  geen diagnoses. Hiervoor moet je zich altijd richten tot een arts of specialist!

  VOORAF

  Het intakegesprek is louter informatief over de werking en mogelijkheden. Om zonder oordeel - vooroordeel op te starten vragen we je om geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

  INFORMATIEF

  Duurtijd 60 minuten + kort feedback consult.

  Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen. Tijdens de hele duurtijd blijven deze aangehouden.

  EXTRA: Bij een 3de opvolghealing geven we (éénmalig) een Labradoriet hanger. Deze steen heeft prachtige kleuren die de aura versterken.

  Onze huisregels zijn van toepassing!

  WEETJES...


  - via onze Aromadiffuser geven we aanvullende aromatherapie met een mengsel van zuivere etherische oliën die  rechtsreeks inwerkt op het energiecentrum, die nu het meest aandacht vraagt.

  - als je wil, kun je bij ons prachtige Aromadiffusers aanschaffen, net als zuivere aroma etherische oliën die zijn samengesteld om complementair te werken op de 7 energiecentra. 

  - Hou je van een heerlijke geur - ondersteuning van een verstoorde chakra? Onze Aromafume kamerspray's zijn met 100% pure, natuurlijke ingrediënten en zijn zorgvuldig samengesteld volgens de noden van de 7 energiecentra.

  (klik op links voor een preview)

  VERLOOP ENERGETISCHE HEALING

  BEGIN

  Onze bijzondere mediamieke gave geeft aan met welk kleurdeken we je dienen onder te stoppen - aanvullende kleuren- en aromatherapie.

  We magnetiseren vanuit onze handen de 7 hoofd energiecentra en strijken in de 7 auralagen. We herstellen ook je "eigen aura ruimte" om je heen.

  FULL-BODY

  Via ziele-communicatie gaan we luisteren naar wat je lichaam vertelt, maar je geest niet kan zeggen. Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: "warme gloedstromen" - diepe ademhaling - ingevingen over een situatie die je wilt te veranderen - kleuren en - of beelden.

  Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

  Huisgemaakte gember & munt thee - Ambachtelijke koffie met laag cafeïne gehalte, eventueel aangelengd met havermelk naar Latte.

  Afsluit gesprekje met verheldering van de lichaamslezing en ziele-communicatie - onderliggende oorzaken - trauma's - talenten.

  Huiswaarts met een ontspannen gevoel.

  AFSLUIT

  INVESTERING IN JOUW WELZIJN

  • Intake + 1ste behandeling: 30 minuten + 60 minuten + verheldering = € 85
  • Losse opvolgsessies: 60 minuten Energetische healing + verhelderingsgesprekje = € 70
  • Omdat een healing op zich al een therapie-methode is, houden we het verhelderingsgesprekje 'luchtig'. Als er behoefte is aan 'verdieping', kunnen we op een later tijdstip een aanvullend gesprek inplannen van 60 à 90 minuten = € 45


  • Intuïtieve opvolg-Healingtherapie: € 190

            3 behandelingen = 3 X 1 wekelijks


  • Intuïtieve opvolg-Healingtherapie: € 280 

            5 behandelingen = 3 X 1 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


  • Abonnement 1 - 6 maanden geldig

            5 behandelingen: € 295 = € 59,5 p/b 


  • Abonnement 2 - 12 maanden geldig

           10 behandelingen € 560 = € 56 p/b


  • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen.

  Ontdek onze andere mediamieke communicatie.

  We luisteren naar wat 'het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen"...