Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Holistische massage

HOLISTISCHE MASSAGE


- Verstragen en Onthaasten staan hierbij centraal!

Onthaasten en vertragen bij praktijk Sawadi

Herkenbaar?


Heb jij spanningen in je hoofd? Heb je het gevoel dat alles sneller 'moet' en ervaar je hierbij stress? Zelfs in je vrije tijd voel je zich onder druk staan, omdat men jouw 'vrije tijd' ook aanziet als 'beschikbare tijd'?  Of heb jij last van chronische (onverklaarbare) lichaamspijn(en), spieren en of bindweefsel?


Dan is deze lichaamsbehandeling zeker een toegevoegde waarde voor jou! Deze massage draagt bij tot je mentale, fysieke en emotionele gezondheid en we gaan je 'brein' (opnieuw) verbinden met je hart.


Bij burn-out en fibromyalgie werkt deze ook:

 • aan een genezend lichaam
 • ondersteunend bij coaching of reguliere zorg


Indien gewild kunnen we een 'lagere druk' toepassen. Daarom is deze geneeswijze mede ondersteunend bij onverklaarbare (chronische) lichaamspijnen.

We ronden de massage af met een rustmoment op de (verwarmde) behandeltafel en je keert huiswaarts met een helend en opgeladen gevoel.

Rust in je hoofd

Waarom deze Holistische Massage je opnieuw in je lichaam zet en of jouw lichaamspijn kan verlichten?

Omdat de 'vlinder'- en subtiele onderarm technieken, en de manier waarop we ons samen met jou in stilte gaan afstemmen een belangrijke rol hebben tijdens deze massage.


 • We halen je uit je hoofd en leren je onthaasten en vertragen door bewust te kiezen voor (lichaams) ontspanning. Spieren en geest worden hierbij samen ontspannen!
 • Hiermee maken we bij een burn-out je lichaam (opnieuw) gezonder en het zorgt er voor dat je meer vanuit je hart gaat leven! 
 • De focus wordt vooral gelegd op de lichamelijke zones waar mensen spanningen en emoties opslaan. Zoals bijvoorbeeld de onderrug, hierbij ontstaat een subtiel helend karakter.

De behandeling richt zich ook op Chinese acupressuur-punten die pijnen verminderen, en de conditie van je spieren en je slaap verbeteren.


 • Wat een gunstige invloed heeft op je mentaal welzijn en of pijnklachten.
 • Mensen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) zetten met deze massage de eerste stappen naar het herstellen van pijn- en vermoeidheidsklachten die voorkomen uit (oude) traumatische ervaringen die in het onderbewustzijn verborgen liggen en in het lichaam opgeslagen worden.
 • Om efficiënter te kunnen inspelen bij mensen met pijnklachten en omdat chronische pijn van dag tot dag kan verschillen, vragen we voor aanvang eerst naar 'de staat van hun lichaam'. We passen voor deze mensen de 'druk' individueel aan.
pijnen verminderen-beter slapen
SOLK-Somatische Onverklaarbare lichamelijke klachten

Deze massage is specifiek gericht naar mensen die 'druk zijn in hun hoofd' of met een 'pijnlichaam', en is niet bedoeld als ontspanningsmassage!  Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze collega's die een ontspanningsmassage in hun aanbod hebben.

Lees hier het verschil tussen een ontspannings- en onze therapeutische massage.

Praktisch

Welkom


+ 14 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.


Om praktische redenen masseren we voorlopig alleen mannen die gekende cliënt zijn of partner van ons vaste cliënteel.

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer eerst bij je behandelend arts voor je reserveert! 

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten. Tijdens de massage kunnen oliën in contact komen met je ondergoed. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. Ons huisreglement is ALTIJD van toepassing!

INVESTERING IN JOUW WELZIJN


 • Abonnement 1 =6 maanden geldig

          5 opvolg behandelingen naar keuze uit het aanbod met dezelfde kostprijs =€ 425 = € 85 p/b


 • Abonnement 2 = 12 maanden geldig

          10 opvolg behandelingen naar naar keuze uit het aanbod met dezelfde kostprijs = € 800 = € 80 p/b


 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen, persoonsgebonden en mag ook gebruikt worden voor een andere lichaamsbehandeling uit ons aanbod met dezelfde kostprijs of mits opleg. .
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een door de overheid opgelegde verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen.

Maak een afspraak voor deze Holistische Massage - Of ontdek onze andere helende massages

massage
rust in je hoofd bij sawadi

"Deze massages hebben een cumulatief effect, dus hoe langer je doorgaat, hoe meer resultaat je gaat ondervinden."