Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Hoofdpijn Massage

HOOFDPIJN MASSAGE


- een pijnverlichtende massage

Hoofdpijnmassage bij Holistische praktijk Sawadi te kruibeke

Wat doen we?


We merken bij veel klanten intens gespannen schouder- en nekspieren. Dit veroorzaakt vaak hoofdpijn. Om deze klanten te verhelpen, zijn we ons gaan specialiseren in een massagetechniek die een heilzame werking heeft op verschillende types hoofdpijn.


Sommige mensen blijven vasthangen in onverwerkte rouw of negatieve gedachten/emoties. Of ze blijven maar door rennen en vergeten zichzelf rust te geven. Vaak kunnen deze mensen geen 'nee' zeggen. Ook hierdoor kunnen lichamelijke klachten zoals hoofdpijn ontstaan. Een therapeutische hoofdpijnmassage is niet bedoeld ter vervanging van een reguliere behandeling door arts of neuroloog, maar biedt wel een mooie complementaire ondersteuning.

Last van hoofdpijn?

Waarom deze Hoofdpijn Massage je complementair kan ondersteunen?

Deze massage is gericht op spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, nekletsel hoofdpijn en NKO afwijkingen. De anamnese-vragenlijst geeft ons een beter inzicht met welk soort hoofdpijn je te maken hebt. Wanneer nodig, verwijzen we je door naar een arts voor een diagnose.


Tijdens de massage, gaan we als algemene versterking meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandelden. Deze geven een harmoniserend effect. De doelgerichte en stimulerende Chinese nek-, hoofd- en schouder massage maken deze spieren helemaal los. Om het energetisch effect te versterken geven we de voeten extra impulsen aan de reflexpunten die mee verantwoordelijk zijn voor de hoofdpijnen.

nekletsel-NKO afwijkingen-spanningshoofdpijn

Deze massage is ook een goed alternatief voor mensen die stramme en pijnlijke spieren ter hoogte van hun nek en schouder hebben. Bijvoorbeeld door een dagelijkse 'slechte' lichaamshouding tijdens het werk.

Praktisch

Welkom


+14 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.


Vaak vraagt men naar de mogelijkheid van een hoofdpijnmassage voor mannen. Om praktische redenen bestaat deze optie voorlopig alleen voor een gekende cliënt of partner van ons vaste cliënteel.

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voor je reserveert.Bij een nieuwe cliënt houden we altijd een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten


Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken.

Onze huisregels zijn van toepassing!

"Kies je voor een efficiëntere hoofdpijnbehandeling? Start dan onze therapie. Deze bestaat uit:

4 of 5 hoofdpijn massages verspreid over 7 of 11 weken".

Verloop massage

Begin


Bij een massagetherapie- abonnement starten we met een anamnese.


Indien je op de dag van je boeking hoofdpijn zou ervaren, is het belangrijk om je hoofdpijnmassage NIET te annuleren!

Full-Body


Bindweefselmassage rug.

Chinese rug-, nek- en achter- en voorzijde schouder massage met focus op delta-, monikaps-, en de lange rugspier. Arm-, been-, gelaat- en schedelmassage met telkens focus op accupunten en meridianen. Buikmassage op de organen. Hand- en voetmassage met impulsen op hoofdpijn reflexpunten.

Afsluit


De behandeling eindigt met een rustmoment op de (verwarmde) behandeltafel.


Indien je mede de Kwantum Energie Therapie hebt geboekt, gebeurt deze aansluitend aan je  hoofdpijnmassage.

Je keert huiswaarts met een licht en ontspannen gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN

 • Losse opvolg behandeling = € 95 + Intake nieuwe cliënt (+€15) = €110
 • Losse opvolg behandeling + Kwantum Energie Therapie = € 145 + Intake nieuwe cliënt (+€15) = € 160


 • Hoofdpijn opvolg-Massagetherapie (opstart een week na een eerdere behandeling) = € 240

          3 massage behandelingen = 3 X 2 wekelijks


 • Hoofdpijn opvolg-Massagetherapie (opstart een week na een eerdere behandeling) = € 320 

          4 massage behandelingen = 2 X 2 wekelijks + 2 X 3 wekelijks


 • Abonnement 1 = 6 maanden geldig

          5 massage behandelingen naar keuze uit het aanbod = € 425 = € 85 p/b 


 • Abonnement 2 = 12 maanden geldig

         10 massage behandelingen naar keuze uit het aanbod = € 800 = € 80 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van de  masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Maak een afspraak voor een Hoofdpijn Massage - Of ontdek onze andere helende behandelingen

Aanvullende behandeling

VERSTERKT JE ZELFGENEZEND VERMOGEN

KWANTUM ENERGIE THERAPIE


Aanvullend bij de hoofdpijn massage kunnen we Kwantum Energie Therapie inzetten bij o.a.:


 • Rug-, nek- en schouderklachten

 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Oorpijn
 • Tandpijn

Het is een eenvoudige therapie die krachtige veranderingen in je lichaam kan veroorzaken. Deze healingsmethode gebeurt vanuit onze handen en levenskrachtenergie (chi), met als uitgangspunt resonantie, ademhaling- en lichaamsbewustzijn-technieken.


Bij Kwantum Energie is diegene die behandeld wordt zelf de heler. Wij zorgen voor een verhoogd trillingsniveau van levenskrachtenergie. Hierdoor ga je beter met je eigen trillingsveld resoneren en je eigen herstellend vermogen stimuleren om te healen. Jouw lichaamsintelligentie bepaalt wat er mag en kan.


Aandachtspuntje: Kwantum Energie Therapie is geen medische dienstverlening en is ook niet bedoeld ter vervanging van je reguliere behandeling, maar start wel vanuit de overtuiging dat het voor verbetering van symptomen en klachten kan zorgen. Deze therapie kan ook gecombineerd worden én ondersteunend werken met andere (reguliere) therapievormen.

Afspraak Hoofdpijn Massage - Andere lichaamsbehandeling?